Aniversarea a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Nuds (Franța) Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat la ceremonia oficială de aniversare a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat la ceremonia oficială de aniversare a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aniversarea a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Nuds (Franța)

Aniversarea a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Nuds (Franța)

Aniversarea a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Nuds (Franța)

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat la ceremonia oficială de aniversare a 10 ani de înfrățire a localităților Sibiel și Corps Nuds, o comună din departamentul Ille-et-Vilaine, regiunea Bretania, situată în nord-vestul Franței.

” Felicit Primăria orașului Săliște și locuitorii din Sibiel pentru aniversarea acestui parteneriat între cele două localități. Turiștii francezi sunt prezenți an de an la pensiunile din Sibiel unde au parte de mâncărurile specifice zonei, de aerul curat de munte și de tradițiile din Mărginimea Sibiului. Printre acestea se numără nunțile tradiționale, așa cum se făceau în urmă cu zeci de ani pregătite în detaliu de gazde pentru vizitatori. O atracție pentru oaspeții francezi este cu siguranță și vestitul muzeu de icoane pe sticlă. Și cu siguranță pe parcursul celor 10 ani s-au legat și prietenii. Vă doresc o colaborare reușită și in viitor atât în domeniul turismului dar și în alte domenii”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus