Dezbatere publică pe tema Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu 2023 (joi, 20 aprilie) Reviewed by CD on . Strategia de Dezvoltare a Municipiului Sibiu parcurge ultimele etape de elaborare, înainte de transmiterea acesteia către Consiliul Local Sibiu în vederea obțin Strategia de Dezvoltare a Municipiului Sibiu parcurge ultimele etape de elaborare, înainte de transmiterea acesteia către Consiliul Local Sibiu în vederea obțin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dezbatere publică pe tema Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu 2023 (joi, 20 aprilie)

Dezbatere publică pe tema Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu 2023 (joi, 20 aprilie)

Dezbatere publică pe tema Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu 2023 (joi, 20 aprilie)

Strategia de Dezvoltare a Municipiului Sibiu parcurge ultimele etape de elaborare, înainte de transmiterea acesteia către Consiliul Local Sibiu în vederea obținerii aprobării. Primarul Astrid Fodor, împreună cu partenerii proiectului – Fundația Heritas și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu – și alături de echipa de elaborare a acestei Strategii, îi invită din nou pe sibieni la o dezbatere publică pe tema proiectelor propuse pentru dezvoltarea viitoare a orașului.

„În februarie și martie 2016 am invitat sibienii din cartiere să ne spună cum văd dezvoltarea viitoare a cartierului în care locuiesc și a întregului oraș pentru a contura strategia de dezvoltare a orașului până în 2023. Echipa de elaborare a finalizat acest document care conține un portofoliu de proiecte pentru viitorul Sibiului. Doresc să le prezentăm cetățenilor, înainte de a începe implementarea lor.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Dezbaterea va avea loc joi, 20 aprilie, de la ora 18, la Teatrul Gong de pe strada Al. Odobescu, nr. 4. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus