Festivalul Tânăr de la Sibiu se desfășoară în perioada 7-15 octombrie Reviewed by CD on . Timp de nouă zile, artiști din Belgia, Cehia, China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Portugalia, România și Ucraina vor prezenta o mare varietate Timp de nouă zile, artiști din Belgia, Cehia, China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Portugalia, România și Ucraina vor prezenta o mare varietate Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Tânăr de la Sibiu se desfășoară în perioada 7-15 octombrie

Festivalul Tânăr de la Sibiu se desfășoară în perioada 7-15 octombrie

Festivalul Tânăr de la Sibiu se desfășoară în perioada 7-15 octombrie

Timp de nouă zile, artiști din Belgia, Cehia, China, Franța, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Portugalia, România și Ucraina vor prezenta o mare varietate de spectacole la Teatrul Gong în cadrul unei noi ediții a Festivalului Tânăr de la Sibiu.

În perioada 7-15 octombrie se va derula un program captivant dedicat copiilor și adolescenților ce include de la spectacole de animație pentru copii cu vârsta de un an, la magia păpușilor și marionetelor pentru școlari, dar și spectacole eclectice pentru adolescenți și ateliere de circ, de dans și de gătit pentru copii.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de la sediul Teatrului Gong de miercuri până vineri între orele 11-18, sâmbătă în intervalul orar 10-18 și duminica de la 10 la 14, de la Librăriile Humanitas sau online de pe eventim.ro. Prețul unui bilet variază între 7 și 14 lei, în funcție de spectacol și locul în sală.

Festivalul Tânăr de la Sibiu este un eveniment organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu și susținut de UNITER.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus