Gest nobil al pompierilor sibieni, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril Reviewed by CD on . Opt elevi aflați în stagiu de practică la ISU Sibiu au donat sânge și cu tichetele primite au cumpărat cadouri pentru copiii din cadrul unui centru de plasament Opt elevi aflați în stagiu de practică la ISU Sibiu au donat sânge și cu tichetele primite au cumpărat cadouri pentru copiii din cadrul unui centru de plasament Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gest nobil al pompierilor sibieni, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

Gest nobil al pompierilor sibieni, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

Gest nobil al pompierilor sibieni, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril

Opt elevi aflați în stagiu de practică la ISU Sibiu au donat sânge și cu tichetele primite au cumpărat cadouri pentru copiii din cadrul unui centru de plasament din municipiul Sibiu.
Elevii aflați în stagiu de practică la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu și-au dorit să facă o bucurie unor copii și au considerat oportun ca, astăzi, cu ocazia sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril să meargă la un centru de plasament din municipiul Sibiu, pentru a oferi copiilor dulciuri și fructe.
Pompierii din cadrul ISU Sibiu se implică zilnic în comunitatea în care trăiesc, dsefăşurând activităţi specifice de protecţie a populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă.
Cu ocazia diferitelor sărbători, pompierii sibieni au iniţiat de nenumărate ori acţiuni umanitare cu scopul de a-şi ajuta semenii.
Cadourile oferite de pompieri au fost achiziţionate prin voucerele primite în urma donării de sânge de către cei opt elevi, care au încearcat să aducă, astăzi, un zâmbet pe chipul unor copiii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus