Muniție neexplodată, desoperită în localitatea Cristian Reviewed by CD on . Echipa pirotehnică a ISU Sibiu a intervenit, în cursul zilei de ieri, pentru asanarea teritoriului de muniția rămasă neexplodată din timpul conflictelor armate, Echipa pirotehnică a ISU Sibiu a intervenit, în cursul zilei de ieri, pentru asanarea teritoriului de muniția rămasă neexplodată din timpul conflictelor armate, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Muniție neexplodată, desoperită în localitatea Cristian

Muniție neexplodată, desoperită în localitatea Cristian

Muniție neexplodată, desoperită în localitatea Cristian

Echipa pirotehnică a ISU Sibiu a intervenit, în cursul zilei de ieri, pentru asanarea teritoriului de muniția rămasă neexplodată din timpul conflictelor armate, pe raza localității Cristian. Pirotehnicienii ISU Sibiu au identificat un element de muniție, care urmează sa fie distrus prin detonare controlată. Este vorba despre o bombă de aviație cu o greutate de aprox. 150 kg. Elementul de muniție a fost descoperit de către un cetățean la groapa de gunoi a localității Cristian.
Pentru a împiedica accesul în perimetrul izolat, până la distrugerea bombei, un echipaj de jandarmi va asigura zona.
Tot în cursul zilei de ieri, echipa pirotehnică a intervenit și in localitatea Mag, pentru a ridica un proiectil exploziv cu calibrul de 100mm. Elementul de muniție a fost descoperit de către un cetățean intr.un șanț de pe marginea drumului.
Muniția rămasă neexplodată din timpul celui de-al doilea război mondial a fost transportată de către pirotehnicienii ISU Sibiu în condiții de siguranță și depozitată într-un spațiu special amenajat, în vederea distrugerii ulterioare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus