O nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc orașul” Reviewed by CD on . Departamentul de Artă Teatrală a Universității Lucian Blaga Sibiu organizează în perioada 3-6 octombrie o nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc oraș Departamentul de Artă Teatrală a Universității Lucian Blaga Sibiu organizează în perioada 3-6 octombrie o nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc oraș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc orașul”

O nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc orașul”

O nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc orașul”

Departamentul de Artă Teatrală a Universității Lucian Blaga Sibiu organizează în perioada 3-6 octombrie o nouă ediție „DATFest – Studenții sibieni cuceresc orașul”. Evenimentul prezintă cele mai noi producții teatrale ale studenților din Sibiu, într-un format competitiv. În cadrul galei de decernare a premiilor, juriul va oferi trei distincții: „cel mai bun actor”, „cea mai bună actriță” și „cel mai bun spectacol”.

Spectatorii vor putea urmări, timp de patru zile, reprezentații pe scena Teatrului Gong, la Studioul Cavas, Studioul de Teatru „Virgil Flonda” și în sala festivă a Bibliotecii Astra. De asemenea, în cadrul festivalului vor avea loc întâlniri teatrale, o conferință de management cultural, ateliere de creație artistică și expoziția „Tineri în imagini”.

Accesul publicului la evenimente este gratuit, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări la numărul de telefon: 0765.821.341.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus