Pompierii voluntari din Copșa Mică au donat din nou sânge Reviewed by CD on . Pompierii voluntari din Copşa Mică s-au alăturat azi, 9 noiembrie 2017, campaniei de donare de sânge organizate la nivel național "Donează sânge! Salvează o via Pompierii voluntari din Copşa Mică s-au alăturat azi, 9 noiembrie 2017, campaniei de donare de sânge organizate la nivel național "Donează sânge! Salvează o via Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii voluntari din Copșa Mică au donat din nou sânge

Pompierii voluntari din Copșa Mică au donat din nou sânge

Pompierii voluntari din Copșa Mică au donat din nou sânge

Pompierii voluntari din Copşa Mică s-au alăturat azi, 9 noiembrie 2017, campaniei de donare de sânge organizate la nivel național „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, ajunsă anul acesta la a XII-a ediție.
Împreună cu dl. primar Mihalache Daniel Tudor şi şeful SVSU Copşa Mică, dl. Vasiu Dan Ioan, pompierii au fost astăzi prezenţi la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sânge în spitalele din judeţ. Se ştie că un singur donator poate salva alte 3 vieţi. Pompierii voluntari din Copşa Mică se vor intalni duminica dimineata la Biserica, la slujba Bunului Samaritean, apoi seara, alaturi de invitaţii lor, la Gala Bunului Samaritean.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus