Sibiu Challenge 2017 (sâmbătă, 17 iunie) Reviewed by CD on . Sibiu Challenge îi provoacă pe doritori la o zi dedicată mișcării, sportului și relaxării în aer liber. Cea de-a șasea ediție a evenimentului va avea loc sâmbăt Sibiu Challenge îi provoacă pe doritori la o zi dedicată mișcării, sportului și relaxării în aer liber. Cea de-a șasea ediție a evenimentului va avea loc sâmbăt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu Challenge 2017 (sâmbătă, 17 iunie)

Sibiu Challenge 2017 (sâmbătă, 17 iunie)

Sibiu Challenge 2017 (sâmbătă, 17 iunie)

Sibiu Challenge îi provoacă pe doritori la o zi dedicată mișcării, sportului și relaxării în aer liber. Cea de-a șasea ediție a evenimentului va avea loc sâmbătă, 17 iunie, între orele 10-20, în fața Stadionului Municipal din parcul Sub Arini.

Locația va fi amenajată cu mese de tenis de masă, castele gonflabile, terenuri de fotbal, baschet, handbal, rugby, badminton și volei, panouri de escaladă și tiroliană, o pistă de atletism, ciclism, o zonă de fitness și entertainment, o zonă de gimnastică, arte marțiale și alte activități pentru copii și părinți. Pentru prima dată, va fi amenajată și o zonă de baschet specială pentru persoanele cu dizabilități.

Fiecare zonă sportivă va fi supravegheată de instructori specializați, care vor sta la dispoziția participanților cu sfaturi utile și instrucțiuni și care vor organiza competiții și concursuri distractive pe tot parcursul zilei.

De asemenea, la eveniment vor fi prezente și cluburi sportive sibiene: Handbal Club Sibiu, Interstar, Tură în Natură, Terrasportika, Puma Fight Division, Hwarang, Gymbo Dance etc..

Sibiu Challenge se desfășoară anul acesta sub sloganul “Protejați Pădurile României” și este un eveniment organizat de Puma Club, susținut de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2017. Mai multe detalii despre acesta puteți găsi pe pagina de Facebook:

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus