Sibiu Opera Festival va avea loc anul acesta în perioada 15 septembrie-5 octombrie Reviewed by CD on . Evenimentul este o manifestare muzicală cu participare internațională care se va desfășura atât în săli de spectacole precum Sala Thalia, Teatrul Radu Stanca, R Evenimentul este o manifestare muzicală cu participare internațională care se va desfășura atât în săli de spectacole precum Sala Thalia, Teatrul Radu Stanca, R Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu Opera Festival va avea loc anul acesta în perioada 15 septembrie-5 octombrie

Sibiu Opera Festival va avea loc anul acesta în perioada 15 septembrie-5 octombrie

Sibiu Opera Festival va avea loc anul acesta în perioada 15 septembrie-5 octombrie

Evenimentul este o manifestare muzicală cu participare internațională care se va desfășura atât în săli de spectacole precum Sala Thalia, Teatrul Radu Stanca, Redal Expo, dar și în spaţii neconvenționale cum ar fi Aeroportul, curtea interioară a Primăriei Sibiu, muzee, ş.a.

Programul festivalului cuprinde spectacole de operă și operetă, musical, balet, operă pentru copii, concerte vocal-simfonice, recitaluri de lied și arii din opere. Această ediție reunește instituții și artiști din țară și de peste hotare dintre care amintim: Teatrul din Koblenz Germania, Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat din Sibiu, Corul Operei din Brașov, Orchestra, Corul și Baletul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, Ansamblul și soliștii Operei Comice pentru Copii din București, Corul Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj-Napoca, Teatrul de Balet Sibiu, Teatrul „Stela Popescu” din București.

În cadrul festivalului va avea loc și o nouă ediție a Concursului Internațional de Canto „Vox Artis”, concurs ce se adresează cântăreților de operă indiferent de vârstă, gen sau naționalitate. Mai multe detalii puteți găsi pe: voxartis.at sau filarmonicasibiu.ro.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017. Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate online de pe site-ul filarmonicasibiu.ro, de la casa de bilete a Filarmonicii Sibiu, de luni până joi între orele 12-16 sau în seara spectacolelor, la intrarea în sală. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus