Sibiul, gazda primei ediții a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare Reviewed by CD on . Prima ediție a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare, aterNativ va avea loc la Biblioteca Județeană Astra în perioada 20-22 octombrie. De aseme Prima ediție a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare, aterNativ va avea loc la Biblioteca Județeană Astra în perioada 20-22 octombrie. De aseme Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiul, gazda primei ediții a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare

Sibiul, gazda primei ediții a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare

Sibiul, gazda primei ediții a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare

Prima ediție a Târgului de carte de sănătate și terapii complementare, aterNativ va avea loc la Biblioteca Județeană Astra în perioada 20-22 octombrie. De asemenea, timp de trei zile sunteți invitați la o serie de evenimente conexe târgului de carte: conferințe, ateliere, expoziții, spectacole din 32 de domenii de activitate și studiu: ayurveda, astrologie, antropologie, aromaterapie, analize energetice, biblioterapie, bioenergoterapie și multe altele. Acestea vor avea loc în diverse săli ale Bibliotecii Astra, corpul A și B.

La acestă ediție vor fi prezenți editori, specialiști, terapeuți, producători, medici, nutriționiști, traineri, negustori de talismane și uleiuri esențiale și reprezentanți ai celor mai importante magazine cu profil holistic și ezoteric din țară. Aceștia vor sta la dispoziția vizitatorilor cu informații utile.

Accesul publicului la evenimentele din cadrul târgului este liber, în limita locurilor disponibile. Târgul poate fi vizitat vineri, 20 octombrie, între orele 11-21 și sâmbătă, 21 octombrie și duminică, 22 octombrie în intervalul orar 9-21.

Târgul de carte de sănătate și terapii complementare, aterNativ este un eveniment organizat de Biblioteca Județeană Astra și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus