Sibiul găzduiește Eagles Golf Week Reviewed by CD on . Eagles Golf Week, un eveniment inedit aflat la prima ediție, invită copiii și părinții să descopere golful prin activități, concursuri și demonstrații. În perio Eagles Golf Week, un eveniment inedit aflat la prima ediție, invită copiii și părinții să descopere golful prin activități, concursuri și demonstrații. În perio Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiul găzduiește Eagles Golf Week

Sibiul găzduiește Eagles Golf Week

Sibiul găzduiește Eagles Golf Week

Eagles Golf Week, un eveniment inedit aflat la prima ediție, invită copiii și părinții să descopere golful prin activități, concursuri și demonstrații. În perioada 1-7 octombrie, locurile de joacă de pe bulevardul Mihai Viteazu, din cartierul Valea Aurie, dar și parcurile Sub Arini, Tineretului și Ștrand vor fi transformate în terenuri de golf.

Participanții vor fi inițiați în tainele golfului de către sportivi profesioniști și instructori acreditați prin SNAG golf, un sistem care integrează echipamentul modificat cu instrucțiuni simple și face procesul de învățare ușor și distractiv.

De asemenea, cei prezenți vor afla în detaliu ce presupune această disciplină, de la regulament până la echipamentul corespunzător, prin demonstrații și practică pe teren. Weekend-ul va fi dedicat simulării unui concurs de golf care îi va transpune pe cei mici în atmosfera unei competiții.

Evenimentul este organizat de Sibiu Golf Club și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2018

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus