Sibian, cu permisul suspendat, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive Reviewed by CD on . La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardu La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sibian, cu permisul suspendat, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Sibian, cu permisul suspendat, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Sibian, cu permisul suspendat, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un localnic în vârstă de 28 de ani.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că dreptul sibianului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență în organism a două substanțe psihoactive.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus