Sibiul găzduiește prima ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!” Reviewed by CD on . Universitatea Lucian Blaga organizează sâmbătă, 9 septembrie o primă ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!”. Studenți sau absolvenți ai Facultăț Universitatea Lucian Blaga organizează sâmbătă, 9 septembrie o primă ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!”. Studenți sau absolvenți ai Facultăț Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiul găzduiește prima ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!”

Sibiul găzduiește prima ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!”

Sibiul găzduiește prima ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!”

Universitatea Lucian Blaga organizează sâmbătă, 9 septembrie o primă ediție a evenimentului gastronomic „Gustos. Românesc!”. Studenți sau absolvenți ai Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului ai ULBS și ai partenerilor de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București vor pregăti în Piața Mică rețete tradiționale sibiene.

În cadrul evenimentului va avea loc și un workshop în care producătorii locali și reprezentanții restaurantelor vor încerca să găsească modalități prin care să se realizeze un lanț de distribuție a produselor locale proaspete, locale.

Prin astfel de evenimente organizatorii își doresc să încurajeze dezvoltarea producătorilor locali, astfel ca în viitor produsele locale să aibă prioritate în bucătăriile restaurantelor din oraș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus