Spectacole de teatru în cartierele Sibiului Reviewed by CD on . Cea de-a patra ediție a proiectului „Teatrul din Cartier” se va desfășura în perioada 1 august - 12 septembrie în cartierele: Trei Stejari, Valea Aurie, Gușteri Cea de-a patra ediție a proiectului „Teatrul din Cartier” se va desfășura în perioada 1 august - 12 septembrie în cartierele: Trei Stejari, Valea Aurie, Gușteri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacole de teatru în cartierele Sibiului

Spectacole de teatru în cartierele Sibiului

Spectacole de teatru în cartierele Sibiului

Cea de-a patra ediție a proiectului „Teatrul din Cartier” se va desfășura în perioada 1 august – 12 septembrie în cartierele: Trei Stejari, Valea Aurie, Gușterița, Terezian și Ștrand.

În această seară, de la ora 20, publicul este așteptat în Grădina BIS, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 56, la spectacolul „Orașul meu” (Sezon 2018) în regia lui Bogdan Sărătean, având la bază o idee de Flaviu Suhastru. Interpreții, dar și autorii textului sunt Andrada Grosu, Aneea Opriș, Claudiu Fălămaș și Mihai Alexandru, ei rememorând prin intermediul mai multor monologuri momente din propria copilărie, petrecută în cartierele Sibiului. Poveștile prezentate cu umor și nostalgie vor trezi cu siguranță amintiri dragi spectatorilor sibieni.

Pe parcursul lunii august programul continuă și cu alte spectacole: „Născut în ’90”, „Născut în 2018”, „Planeta roz bombon” (Lipicioșii), „Buzunarul cu pâine”.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală BIS și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus