Ziua Forțelor Terestre, marcată și în municipiul Sibiu Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat astăzi la ceremonia militară oficiată cu ocazia Zilei Forțelor Terestre. Evenimentul a avu Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat astăzi la ceremonia militară oficiată cu ocazia Zilei Forțelor Terestre. Evenimentul a avu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Forțelor Terestre, marcată și în municipiul Sibiu

Ziua Forțelor Terestre, marcată și în municipiul Sibiu

Ziua Forțelor Terestre, marcată și în municipiul Sibiu

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca a participat astăzi la ceremonia militară oficiată cu ocazia Zilei Forțelor Terestre. Evenimentul a avut loc la Monumentul ” Ostașului din toate timpurile” din fața Cercului Militar. Au fost depuse coroane și jerbe de flori din partea instituțiilor din Sibiu iar ceremonia s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare. Până în 25 aprilie 2017, sibienii pot vedea la Cercul Militar o expoziție fotodocumentară, dedicată Zilei Forțelor Terestre.

”Armata română, forțele terestre întotdeauna în timp de pace și în timp de război constituie un pilon important al acestei țări, au fost întotdeauna nădejdea poporului român la greu și de aceea suntem alături de dumneavoastră astăzi cu cele mai bune gânduri. Cred că și în viitor, dumneavoastră sunteți cei care țineți echilibrul, cei care veți reuși să apărați țara și pentru asta vă mulțumim și vă dorim mulți ani de aici înainte. Suntem alături de dumneavoastră și vă dorim toate cele bune astăzi când vă sărbătorim. L-ați ales pe Sfântul Gheorghe Marele Mucenic, care a fost un învingător să vă reprezinte și cred că aceasta spune totul. În numele nostru, al tuturor vă mulțumesc și vă doresc La mulți ani!”, le-a transmis celor prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus