45 de permise reținute de polițiștii sibieni în weekend Reviewed by CD on . În perioada 12 – 14 iunie a.c., polițiștii sibieni au constatat 17 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 45 de permise de conducere și au aplicat 605 sancți În perioada 12 – 14 iunie a.c., polițiștii sibieni au constatat 17 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 45 de permise de conducere și au aplicat 605 sancți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»45 de permise reținute de polițiștii sibieni în weekend

45 de permise reținute de polițiștii sibieni în weekend

45 de permise reținute de polițiștii sibieni în weekend

În perioada 12 – 14 iunie a.c., polițiștii sibieni au constatat 17 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 45 de permise de conducere și au aplicat 605 sancțiuni contravenționale în valoare de 170.000 de lei.

Exemple semnificative:

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 15,00, pe raza localității Vurpăr, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, proprietarul mopedului, în vârstă de 27 de ani, tot din localitatea Vurpăr, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare.

La aceeași dată, în jurul orei 15,30, tot în localitatea Vurpăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în satul Nou din comuna Roșia, polițiștii rutieri au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului în timp ce conducea un autoturism pe strada Turcești.

Este vorba despre un localnic în vârstă de 47 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic șoferul unui autoturism condus pe strada Principală din satul Daia.

Testarea sibianului în vârstă de 62 de ani a rezultat într-o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a refuzat însă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 00,15, pe raza comunei Nocrich, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un localnic în vârstă de 44 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17,00, pe raza comunei Șeica Mare, polițiștii au verificat alcoolscopic un alt șofer, depistat la volanul unui autoturism condus pe DJ 141A.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 71 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 21,30,  pe strada Cooperativei din satul Hamba, polițiștii rutieri au continuat activitățile de depistare a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Cu această ocazie, un localnic în vârstă de 44 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism deși nu deține dreptul de a conduce.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea probelor biologice.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus