Festival Internațional de Artă Stradală la Sibiu Reviewed by CD on . A început cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Artă Stradală din Sibiu (SISAF). 7 lucrări noi de artă vor însufleți atât zone complet noi, pre A început cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Artă Stradală din Sibiu (SISAF). 7 lucrări noi de artă vor însufleți atât zone complet noi, pre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festival Internațional de Artă Stradală la Sibiu

Festival Internațional de Artă Stradală la Sibiu

Festival Internațional de Artă Stradală la Sibiu
A început cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Artă Stradală din Sibiu (SISAF). 7 lucrări noi de artă vor însufleți atât zone complet noi, precum o serie de blocuri din zona Calea Cisnădiei și cartierul Ștrand, dar vor acoperi și picturi degradate, realizate cu ani în urmă.
Timp de o săptămână, între 18 și 24 iulie, 7 artiști bine-cunoscuți din Argentina, Austria, Franța, Malta, Portugalia, Republica Cehă și România vor transmite prin lucrările lor mesaje inspiraționale despre viață, conform temei acestei ediții: „Reflections”.
Lucrările din acest an vor completa Galeria de Artă Stradală în aer liber a Sibiului care cuprinde în acest moment 50 de locații, 106 picturi murale și 11.600 metri pătrați de culoare.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus