Ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu Reviewed by CD on . 8953 de participanți - adulți, adolescenți și copii vor participa la ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu cu tema „Nu sta acasă, că-ți stă nor 8953 de participanți - adulți, adolescenți și copii vor participa la ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu cu tema „Nu sta acasă, că-ți stă nor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu

Ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu

Ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu
8953 de participanți – adulți, adolescenți și copii vor participa la ediția cu numărul 13 a Maratonului Internațional Sibiu cu tema „Nu sta acasă, că-ți stă norocul”. Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2024.
În perioada 25-26 mai vor susține cele 51 de cauze din comunitatea locală alergători din Sibiu, dar și din afara județului: de la Buzău, Constanța, Bistrița Năsăud, Arad și până la Iași. De asemenea, vor lua startul la Sibiu și aproximativ 50 de alergători din Germania, Regatul Unit al Marii Britanii, Italia, Irlanda, Grecia și alte țări europene.
Nu mai puțin de 80 de companii din Sibiu și-au anunțat participarea, atrăgând în jur de 4.500 de participanți din rândurile angajaților. Cel mai tânăr participant al ediției din acest an are 4 ani, iar cel mai vârstnic 81.
Traseul traversează centrul istoric al Sibiului și ajunge în parcul Sub Arini și Complexul Național Muzeal Astra, iar cursa de maraton, cea mai complexă (42 km) ajunge până în Rășinari și Poplaca.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus