S-a deschis Baza Sportivă Obor din Sibiu Reviewed by CD on . S-a deschis Baza Sportivă Obor, un nou spațiu pentru sport în Sibiu în suprafață de 23.000 mp! Aceasta este o investiție în valoare de 12,7 milioane de lei, rea S-a deschis Baza Sportivă Obor, un nou spațiu pentru sport în Sibiu în suprafață de 23.000 mp! Aceasta este o investiție în valoare de 12,7 milioane de lei, rea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a deschis Baza Sportivă Obor din Sibiu

S-a deschis Baza Sportivă Obor din Sibiu

S-a deschis Baza Sportivă Obor din Sibiu

S-a deschis Baza Sportivă Obor, un nou spațiu pentru sport în Sibiu în suprafață de 23.000 mp! Aceasta este o investiție în valoare de 12,7 milioane de lei, realizată de Primăria Sibiu.

Baza Sportivă Obor pune la dispoziție:
Un teren de fotbal cu gazon natural, omologat pentru meciuri de Liga a IV-a, dotat cu gradene de 500 de locuri, un sistem de irigație și unul de drenaj.
Un teren multisport pentru baschet și volei
Un teren multisport pentru minifotbal și handbal
2 terenuri pentru tenis de câmp
2 mese pentru tenis de masă
Utilizarea terenurilor de sport este gratuită, fiind necesară o rezervare pe https://bazesportive.sibiu.ro/obor. Terenul de fotbal cu gazon natural se va închiria contra cost pentru antrenamente și meciuri, prin completarea unui formular electronic. Toate suprafețele de joc sunt dotate cu instalații de nocturnă, ceea ce permite utilizarea Bazei și după lăsarea serii, în program zilnic între orele 10.00 și 22.00.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus