Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini Reviewed by CD on . Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini în cadrul unei noi ediții Sunbreak Festival, eveniment organizat de Asociația Libra Events și cofinanțat de Primăr Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini în cadrul unei noi ediții Sunbreak Festival, eveniment organizat de Asociația Libra Events și cofinanțat de Primăr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini

Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini

Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini
Muzica electronică revine în Parcul Sub Arini în cadrul unei noi ediții Sunbreak Festival, eveniment organizat de Asociația Libra Events și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2024.
În perioada 29 mai – 2 iunie, publicul se va putea bucura de un mix de stiluri muzicale, de la techno și house, la drum and bass și trance, oferite de DJ de top și artiști locali și internaționali, pe trei scene diferite.
Andi Moisescu, Killa Fonic, Șuie Paparude, A. Skillz & Krafty Kuts, Satoshi sau Antenna sunt doar câteva dintre numele ce vor fi prezente în acest an la festivalul care anunță sosirea verii.
Evenimentul are și o latură gastronomică și îi întâmpină pe cei prezenți cu o selecție variată de preparate culinare de la burgeri suculenți și tacos savuroși, la sushi proaspăt și delicii vegane. De asemenea, iubitorii berii artizanale vor putea să deguste sortimente variate de bere locală, cei care îndrăgesc cafeaua vor avea la dispoziție un colț special amenajat cu barista talentați, iar cei care preferă vinul pot savura vinuri de calitate din cele mai bune crame.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus