Consiliului consultativ pentru politici de tineret, constituit în Sibiu Reviewed by CD on . Luni, 19 februarie 2018, la sediul Consiliului Județean Sibiu, a avut loc o întâlnirea de lucru în vederea constituirii Consiliului Consultativ pentru politici Luni, 19 februarie 2018, la sediul Consiliului Județean Sibiu, a avut loc o întâlnirea de lucru în vederea constituirii Consiliului Consultativ pentru politici Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consiliului consultativ pentru politici de tineret, constituit în Sibiu

Consiliului consultativ pentru politici de tineret, constituit în Sibiu

Consiliului consultativ pentru politici de tineret, constituit în Sibiu

Luni, 19 februarie 2018, la sediul Consiliului Județean Sibiu, a avut loc o întâlnirea de lucru în vederea constituirii Consiliului Consultativ pentru politici de tineret, ocazie cu care a fost ales Consiliu director.

La eveniment au participat vicepreședintele Christine Manta-Klemens, Dana Lupică, șef serviciu Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, Ioana Bodea, din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu, Liliana Popescu, directorul Casei de Culltură a Studenților Sibiu, precum și reprezentanți a peste 15 asociați și organizații pentru tineret din județul Sibiu.

”Vă felicit pentru că deja aveți o activitate susținută în cadrul asociațiilor din care faceți parte. Vreau să subliniez că sunteți importanți pentru societate, pentru că dumneavoastră sunteți viitorul. Vă asigur că încercăm să vă acordăm tot sprijinul de care aveți nevoie”, a spus vicepreședintele Christine Manta-Klemens.

Consiliul Consultativ constituit l-a ales în funcția de președinte al Consiliului director pe George Cune, (vicepreședintele Asociației Dramcenter 07), iar cei patru membri ai Consiliului director aleși sunt: Sergiu Hodaș, din partea ASCOR Sibiu, Andreea Irimescu de la Asociația pentru Promovarea Artelor Spectacolelor – FRINGE, David Drăgan, vicepreședintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu, și Michael Paicu, de la Compania de Teatru Become.

Lista membrilor pentru Consiliul Consultativ pentru politici de tineret rămâne deschisă și altor asociații și organizații de profil.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus