Vineri începe Sibiu Guitar Meeting Reviewed by CD on . Ediția din acest an reunește 500 de chitariști și promite un program bogat în activități pentru publicul larg, concerte cu Vița de Vie și alți artiști folk și r Ediția din acest an reunește 500 de chitariști și promite un program bogat în activități pentru publicul larg, concerte cu Vița de Vie și alți artiști folk și r Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Vineri începe Sibiu Guitar Meeting

Vineri începe Sibiu Guitar Meeting

Vineri începe Sibiu Guitar Meeting

Ediția din acest an reunește 500 de chitariști și promite un program bogat în activități pentru publicul larg, concerte cu Vița de Vie și alți artiști folk și rock. Locațiile de desfășurare ale evenimentelor vor fi Muzeul ASTRA și Piața Mică.
Sâmbătă, 10 septembrie, la ora 17.00 va avea loc în Muzeul ASTRA Concertu Manifest – cel mai spectaculos moment al festivalului. Sute de chitariști veniți din peste 30 de orașe vor interpreta în același timp un playlist format din 18 piese folk-rock românești și internaționale, acompaniați de mari artiști invitați: Adrian Despot de la Vița de Vie, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Ștefan Boldijar de la Semnal M și Paul Radu.
Artiștii vor susține și o serie de concerte care vor încânta publicul sibian:
– 9 septembrie, ora 20.00, scena de pe lac, Trooper și Semnal M
– 10 septembrie, ora 14.00, scena din zona Târgului de Țară, Mircea Vintilă și Emeric Imre & Marius Roje
– 10 septembrie, ora 21.00, scena de pe lac, Vița de Vie
– 11 septembrie, ora 21:00, Piața Mică, Antract
Spectatorii vor putea să descopere și noi talente ale muzicii folk, în cadrul seriei de concerte Young Revolution. De asemenea programul evenimentului include și alte zeci de activități în Muzeul ASTRA. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook „Pune mana pe chitara”.
Accesul publicului la evenimentele din Muzeul ASTRA se realizează în baza biletului de intrare sau a abonamentului.
Guitar Meeting este un eveniment organizat de Asociația Culturală Play și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus