Bilanțul Salvamont Sibiu pe primul trimestru al anului Reviewed by CD on . Directorul Salvamont Sibiu Adrian David a prezentat azi într-o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Sibiu bilanțul activității Serviciului Public Directorul Salvamont Sibiu Adrian David a prezentat azi într-o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Sibiu bilanțul activității Serviciului Public Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bilanțul Salvamont Sibiu pe primul trimestru al anului

Bilanțul Salvamont Sibiu pe primul trimestru al anului

Bilanțul Salvamont Sibiu pe primul trimestru al anului

Directorul Salvamont Sibiu Adrian David a prezentat azi într-o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Sibiu bilanțul activității Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu pe primul trimestru al anului 2018, cât și o serie de recomandări pentru turiștii care vor vizita zonele montane în apropiata vacanță de 1 Mai.

Salvamont Sibiu a avut în primele trei luni ale anului 146 de intervenții prin care au fost asistate 173 de persoane. O informație de interes pentru părinți este că cel mai mare număr de accidentări din această perioadă au fost înregistrate la copiii cu vârste între 9 și 15 ani, pe pârtiile de schi.
O măsură menită să reducă numărul accidentărilor în zone montane anunțată astăzi de Salvamont Sibiu este eliminarea din traseul de creastă din Munții Făgăraș a porțiunii cunoscute drept Strunga Dracului, datorită instabilităţii accentuate a pereţilor stâncoşi. Traseul va fi de acum înainte deviat prin Strunga Doamnei, o zonă cu mult mai puține riscuri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus