Școala Altfel, la ISU Sibiu Reviewed by CD on . Elevi din întreg judeţul au trecut pragul subunităţilor ISU SIBIU pentru a afla cum se desfăşoară activitatea pompierilor militari. Aceştia le-au prezentat vizi Elevi din întreg judeţul au trecut pragul subunităţilor ISU SIBIU pentru a afla cum se desfăşoară activitatea pompierilor militari. Aceştia le-au prezentat vizi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Școala Altfel, la ISU Sibiu

Școala Altfel, la ISU Sibiu

Școala Altfel, la ISU Sibiu

Elevi din întreg judeţul au trecut pragul subunităţilor ISU SIBIU pentru a afla cum se desfăşoară activitatea pompierilor militari.
Aceştia le-au prezentat vizitatorilor tehnica de intervenţie şi echipamentele din dotare și i-au învăţat cum să se comporte în diferite situaţii de urgenţă.
Copiii au urmărit exerciţii demonstrative de stingere a unor incendii, salvări de la înălţime și procedee de acordare a primului- ajutor . Atât cei mici cât şi cei mari au fost receptivi la toate informaţiile.
Au urcat pe rând în autospecialele de pompieri pentru a vedea aparatura şi pentru a proba echipamentul de protecţie, la final imortalizând momentul.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus