A început simpozionul “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XV-a Reviewed by CD on . Evenimentul are loc în perioadele 26-28.10.2018, respectiv 02-04.11.2018, în municipiul Sibiu, la Facultatea de Medicină. Activitatea este organizată de către I Evenimentul are loc în perioadele 26-28.10.2018, respectiv 02-04.11.2018, în municipiul Sibiu, la Facultatea de Medicină. Activitatea este organizată de către I Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A început simpozionul “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XV-a

A început simpozionul “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XV-a

A început simpozionul “Zilele Medicinei de Urgenţă Sibiene”, ediția a XV-a

Evenimentul are loc în perioadele 26-28.10.2018, respectiv 02-04.11.2018, în municipiul Sibiu, la Facultatea de Medicină.

Activitatea este organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Facultatea de Medicină din municipiul Sibiu.

Scopul acestui simpozion este atât de promovare a medicinei de urgență prespitalicești în rândul studenților Facultății de Medicină din Sibiu și pregătirea acestora în vederea dobândirii competențelor de paramedic, cât și de informare a unui număr cât mai mare de persoane cu privire la importanța cunoașterii și acordării primului-ajutor calificat.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate lucrări științifice, vor avea loc cursuri teoretice, ateliere practice, dar și un exercițiu de descarcerare.

Evenimentul se adresează atât personalului medical și studenților facultăților de medicină, cât și persoanelor de orice vârstă care nu dețin cunoștințe medicale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus