Spectacolul „Țuhaus”, prezentat la Sibiu Reviewed by CD on . Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu, în parteneriat cu Asociația Reciproca, prezintă luni, 29 octombrie, începând cu ora 18, spectacolul „Țuhaus” în re Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu, în parteneriat cu Asociația Reciproca, prezintă luni, 29 octombrie, începând cu ora 18, spectacolul „Țuhaus” în re Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacolul „Țuhaus”, prezentat la Sibiu

Spectacolul „Țuhaus”, prezentat la Sibiu

Spectacolul „Țuhaus”, prezentat la Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu, în parteneriat cu Asociația Reciproca, prezintă luni, 29 octombrie, începând cu ora 18, spectacolul „Țuhaus” în regia lui Lorand Maxim.

Reprezentația are la bază istoria protestelor din închisorilor românești și povestea unui fost deținut, care își joacă propriul rol pe scenă. Va fi urmată de o dezbatere pe tema condițiilor, protestelor și a reformelor din sistemul penitenciar. Dezbaterea va fi moderată de jurnalista Andrada Lăutaru, cea care a realizat documentarea pentru spectacol.

Spectacolul are o durată aproximativă de 75 de minute și nu este recomandat tinerilor cu vârsta sub 14 ani. Intrarea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

„Țuhaus” a fost creat în cadrul proiectului „Țuhaus – teatru documentar privind condițiile locative în penitenciar și este o co-producție a Asociației Reciproca, MACAZ – Teatru.Bar.Coop și Asociația ADO și a fost realizat cu sprijinul UNITER, AFCN și ARCUB. Spectacolul de la Sibiu este prezentat în cadrul Platformei de Dialog prin Cultură a Teatrului Gong.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus