La Sibiu începe montarea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă Reviewed by CD on . De săptămâna viitoare începe montarea în oraș a iluminatului de sărbători. Primăria Sibiu a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demonta De săptămâna viitoare începe montarea în oraș a iluminatului de sărbători. Primăria Sibiu a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demonta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»La Sibiu începe montarea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă

La Sibiu începe montarea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă

La Sibiu începe montarea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă

De săptămâna viitoare începe montarea în oraș a iluminatului de sărbători. Primăria Sibiu a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demontarea și depozitarea elementelor care alcătuiesc iluminatului festiv care va împodobi Sibiul în sezonul sărbătorilor de iarnă 2017-2018.

Montările vor începe cu Piața Mare și apoi în restul centrului istoric pentru ca iluminatul să fie funcțional până în 17 noiembrie când se deschide Târgul de Crăciun. Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.

Valoarea contractului încheiat cu firma SC Electro Con SRL pentru prestarea acestor servicii este de 154.700 de lei. În perioada de funcționare a iluminatului festiv, firma va asigura și asistență tehnică și va interveni pentru remedierea defecțiunilor care pot surveni.

Pentru a îmbogăți iluminatul festiv existent, Primăria achiziționează o serie de figurine și șiruri luminoase. Acestea vor fi utilizate pentru ornamentarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului. Contractul de achiziție va fi semnat cu firma MK Illumination în această săptămână, termenul de livrare a produselor fiind de 15 zile. Valoarea produselor este de 73.537,24 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus