Sibiul se pregătește de sărbători Reviewed by CD on . A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare din Sibiu, iar ca în fiecare an, prima instalată este cupola de lumini. Montarea ornamentelor și a șiruril A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare din Sibiu, iar ca în fiecare an, prima instalată este cupola de lumini. Montarea ornamentelor și a șiruril Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiul se pregătește de sărbători

Sibiul se pregătește de sărbători

Sibiul se pregătește de sărbători

A început montarea iluminatului festiv din Piața Mare din Sibiu, iar ca în fiecare an, prima instalată este cupola de lumini. Montarea ornamentelor și a șirurilor luminoase se va extinde apoi în restul zonei centrale, iar de săptămâna viitoare va începe pe bulevardele mari și pe străzile principale din cartiere.
Aprinderea iluminatului din piețele centrale, de pe str. N. Bălcescu și din zona parcului Cetății este programată pentru data de 11 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun.
Pentru a face totuși economie de curent, iluminatul festiv de pe principalele artere din cartiere va porni anul acesta mai târziu decât în alți ani, în jurul datei de 1 decembrie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus