Pompierii sibieni participă la exerciţiul „Seism 2018” Reviewed by CD on . Pompierii sibieni implicaţi în misiunile derulate în cadrul exerciţiului "Seism 2018" au acționat pentru căutarea și salvarea victimelor surprinse sub dărâmătur Pompierii sibieni implicaţi în misiunile derulate în cadrul exerciţiului "Seism 2018" au acționat pentru căutarea și salvarea victimelor surprinse sub dărâmătur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii sibieni participă la exerciţiul „Seism 2018”

Pompierii sibieni participă la exerciţiul „Seism 2018”

Pompierii sibieni participă la exerciţiul „Seism 2018”

Pompierii sibieni implicaţi în misiunile derulate în cadrul exerciţiului „Seism 2018” au acționat pentru căutarea și salvarea victimelor surprinse sub dărâmături, precum și pentru acordarea asistenței medicale în locațiile stabilite conform scenariului și transportarea la spitalele mobile amenajate de către forțele implicate.

IGSU: „24 de ore din 24, salvatorii și celelalte structuri implicate în exercițiu #SEISM2018 acționează pentru căutarea și salvarea persoanelor prinse sub dărâmături, recuperarea victimelor și acordarea asistenței medicale de urgență, în contextul unor scenarii apropiate de realitate.

În continuarea exercițiului SEISM2018 a fost declanșat exercițiul EU MODEX, axat pe coordonarea și colaborarea modulelor medicale.

Acesta este cel mai amplu și mai complex exercițiu medical din cadrul Mecanismului European de Protecție Civilă, fiind implicați observatori și participanți din 26 de state, membre UE, dar și țări care nu sunt parte a Uniunii Europene.”

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus