Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit și la Copșa Mică Reviewed by CD on . În cadrul evenimentelor a fost rememorată vizita în oraș a Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria. Oficialitățile prezente la eveniment au plantat 10 stejari, s În cadrul evenimentelor a fost rememorată vizita în oraș a Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria. Oficialitățile prezente la eveniment au plantat 10 stejari, s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit și la Copșa Mică

Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit și la Copșa Mică

Centenarul Marii Uniri a fost sărbătorit și la Copșa Mică

În cadrul evenimentelor a fost rememorată vizita în oraș a Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria. Oficialitățile prezente la eveniment au plantat 10 stejari, simbolizând 10 provincii istorice românești, care să rămână mărturie a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri la Copșa Mică. La festivități a participat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

”A fost sărbătoarea comunității, a tuturor celor care respectă istoria. Felicitări pentru organizare domnului primar Tudor Mihalache și întregii sale echipe!” a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus