240.000 de lei în plus la bugetul de stat Reviewed by CD on . Inspectorii fiscali hunedoreni au efectuat în prima parte a anului peste o mie de acţiuni de control la persoanele juridice din judeţ. Dintre acestea, mai mult Inspectorii fiscali hunedoreni au efectuat în prima parte a anului peste o mie de acţiuni de control la persoanele juridice din judeţ. Dintre acestea, mai mult Rating:
Ești aici: Acasă » Economie»240.000 de lei în plus la bugetul de stat

240.000 de lei în plus la bugetul de stat

240.000 de lei în plus la bugetul de stat

Inspectorii fiscali hunedoreni au efectuat în prima parte a anului peste o mie de acţiuni de control la persoanele juridice din judeţ. Dintre acestea, mai mult de jumătate au fost controale inopinate, controale încrucişate şi cercetări la faţa locului.

Inspectorii i-au controlat pe contribuabili dacă au declarat şi plătit la timp impozitele, taxele şi contribuţiile datorate bugetului de stat. Astfel, în urma verificărilor s-a reuşit atragerea la bugetul de stat a unei sume de peste 240 de mii de lei. De asemenea, s-a urmărit realitatea şi legalitatea operaţiunilor pentru care agenţii economici au solicitat rambursarea taxei pe valoarea adăugată. În acest sens au fost soluţionate un număr de 349 solicitări de rambursare/restituire a taxei pe valoare adăugată. Iar în urma acestor cercetări au fost restituiţi agenţilor economici aproape 25 de mii de lei.

În comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, inspectorii fiscali au crescut veniturile la bugetul general consolidat cu 117 la sută.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus