5 partide de verificare în Antalya, pentru Gaz Metan Mediaș Reviewed by CD on . Gaz Metan Mediaș pregătește reluarea campionatului în cantonamentul din Antalya (Turcia). În perioada cantonamentului a fost stabilit şi un program cu mai multe Gaz Metan Mediaș pregătește reluarea campionatului în cantonamentul din Antalya (Turcia). În perioada cantonamentului a fost stabilit şi un program cu mai multe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»5 partide de verificare în Antalya, pentru Gaz Metan Mediaș

5 partide de verificare în Antalya, pentru Gaz Metan Mediaș

5 partide de verificare în Antalya, pentru Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș pregătește reluarea campionatului în cantonamentul din Antalya (Turcia). În perioada cantonamentului a fost stabilit şi un program cu mai multe partide amicale. Gaz Metan va întâlni în această perioadă adversari din Polonia, Cehia, Ungaria şi Serbia.

Astfel, în prima partidă amicală programată pe 1 februarie adversarul va fi echipa Slask Wroclaw din Polonia. Trei zile mai târziu, gaziştii vor întâlni formaţia cehă Bohemians Praga. Pe 8 februarie a fost programată o partidă de pregătire cu maghiarii de la Ujpest, două zile mai târziu adversarul va fi FK Radnicki din Serbia, iar în ultima partidă de verificare alb-negri vor juca cu Debrecen din Ungaria.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus