Evenimente culturale în Agnita, în luna februarie Reviewed by CD on . Biblioteca Orășenească Agnita va sărbători, pe 4 februarie, 210 ani de la nașterea lui Charles Dickens prin expoziție de carte, evocare, vizionare filme din ope Biblioteca Orășenească Agnita va sărbători, pe 4 februarie, 210 ani de la nașterea lui Charles Dickens prin expoziție de carte, evocare, vizionare filme din ope Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Evenimente culturale în Agnita, în luna februarie

Evenimente culturale în Agnita, în luna februarie

Evenimente culturale în Agnita, în luna februarie
Biblioteca Orășenească Agnita va sărbători, pe 4 februarie, 210 ani de la nașterea lui Charles Dickens prin expoziție de carte, evocare, vizionare filme din opera scriitorului. Vor participa elevi ai claselor primare din școlile din oraș. Pe 10 februarie se împlinesc 170 de ani de la nașterea lui Ion Luca Caragiale, eveniment marcat prin „Caragiale non-stop!” – expoziție de carte, evocare, scenete din opera marelui nostru scriitor. Participă elevi din școlile din oraș. „Dragobetele – Sărbătoarea iubirii populare”
– 24 februarie – va fi marcat prin prezentări de tradiții și obiceiuri ale acestei sărbători. Vor participa elevi din clasele IX-XII, Colegiul Tehnic „A.T.Laurian” Agnita și grupul vocal al Casei de Cultură Agnita.
Casa de Cultură „ILARION COCIȘIU” va organiza, în perioada 1 -28 februarie, retrospectiva spectacolelor prin galerie de fotografii, afișe, postere și pliante. Pe 24 februarie, evenimentul ,,Dragobetele săruta fetele” va prezenta obiceiuri, tradiții și superstiții ale acestei sărbători. Vor participa dansatorii, soliștii Casei de Cultură ,,Ilarion Cocișiu” Agnita și elevii claselor IX-XII, Colegiul Tehnic ”A.T.Laurian” Agnita. Organizatori: Casa de Cultură Agnita, Teatrul de Balet Sibiu, Teatrul TACT Sighișoara – Teatrul pentru copii.
Muzeul de Istorie ”Valea Hârtibaciului” deschide evenimentele lunii februarie cu prezentarea obiectului Crătință Ililmbav, în 3 februarie, zi în care intrarea în Muzeu și ghidajul sunt gratuite. Pe 17 februarie, se va organiza o șezătoare literară, în colaborare cu școlile din Agnita și Casa Seniorilor. Dragobetele va fi sărbătorit pe 24 februarie, în colaborare cu Casa de Cultură Agnita și cu Colegiul ,,A.T. Laurian” Agnita.
Evenimentele pot suferi modificări în funcție de contextul pandemic.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus