Strângere de fonduri în Agnita pentru Turcia și Siria Reviewed by CD on . Primăria orașului Agnita și Asociația Pensionarilor Casa Seniorilor Agnita se alătură demersului de strângere de fonduri pentru #Turcia și #Siria, inițiat de Cr Primăria orașului Agnita și Asociația Pensionarilor Casa Seniorilor Agnita se alătură demersului de strângere de fonduri pentru #Turcia și #Siria, inițiat de Cr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Strângere de fonduri în Agnita pentru Turcia și Siria

Strângere de fonduri în Agnita pentru Turcia și Siria

Strângere de fonduri în Agnita pentru Turcia și Siria

Primăria orașului Agnita și Asociația Pensionarilor Casa Seniorilor Agnita se alătură demersului de strângere de fonduri pentru #Turcia și #Siria, inițiat de Crucea Roșie România.
Cei care doresc să vină în sprijinul celor greu încercați cu o sumă de bani sunt așteptați la Casa Seniorilor, din Strada Mihai Viteazul Nr.9, în intervalul orar 11.00-13.00, până vineri, 17 februarie. Întreaga sumă strânsă va fi donată, ulterior, în contul Crucii Roșii.

De asemenea, vineri, 24 februarie, începând cu ora 17.00, va fi organizat un spectacol umanitar, dedicat strângerii de fonduri pentru Turcia și Siria, cu sprijinul Casa De Cultura „Ilarion Cocisiu”, Agnita.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus