Cetățean moldovean prins circulând cu 205 km/h pe DN 1, în apropierea localității Săliște Reviewed by CD on . Ieri, un conducător auto a fost depistat de poliţiştii din Sibiu conducând cu 205 km/h, pe DN1. Reamintim faptul că, în perioada 18-24 august a.c., Poliţia Româ Ieri, un conducător auto a fost depistat de poliţiştii din Sibiu conducând cu 205 km/h, pe DN1. Reamintim faptul că, în perioada 18-24 august a.c., Poliţia Româ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cetățean moldovean prins circulând cu 205 km/h pe DN 1, în apropierea localității Săliște

Cetățean moldovean prins circulând cu 205 km/h pe DN 1, în apropierea localității Săliște

Cetățean moldovean prins circulând cu 205 km/h pe DN 1, în apropierea localității Săliște

Ieri, un conducător auto a fost depistat de poliţiştii din Sibiu conducând cu 205 km/h, pe DN1. Reamintim faptul că, în perioada 18-24 august a.c., Poliţia Română desfăşoară o acţiune preventivă pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei, circumscrisă calendarului campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL.

La data de 19 august a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Sibiu au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar conducând cu o viteză de 205 km/h, pe DN 1, pe segmentul de drum Sibiu – Sebeş, în afara localităţii Sălişte, sector de drum pe care limita de viteză maximă admisă este de 100 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Reamintim faptul că, în perioada 18-24 august a.c., poliţiştii rutieri acţionează, la nivel naţional, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus