Bărbat din Săliște, depistat la volan sub influența drogurilor Reviewed by CD on . La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 01,00, în orașul Săliște, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 01,00, în orașul Săliște, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Bărbat din Săliște, depistat la volan sub influența drogurilor

Bărbat din Săliște, depistat la volan sub influența drogurilor

Bărbat din Săliște, depistat la volan sub influența drogurilor

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 01,00, în orașul Săliște, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un localnic în vârstă de 30 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus