A început campania de vaccinare împotriva gripei Reviewed by CD on . Peste 700 de hunedoreni au ales să se vaccineze împotriva gripei, în cele câteva zile care au trecut de când prima tranşă de vaccinuri a ajuns în judeţ. Primele Peste 700 de hunedoreni au ales să se vaccineze împotriva gripei, în cele câteva zile care au trecut de când prima tranşă de vaccinuri a ajuns în judeţ. Primele Rating:
Ești aici: Acasă » Sănătate»A început campania de vaccinare împotriva gripei

A început campania de vaccinare împotriva gripei

A început campania de vaccinare împotriva gripei

Peste 700 de hunedoreni au ales să se vaccineze împotriva gripei, în cele câteva zile care au trecut de când prima tranşă de vaccinuri a ajuns în judeţ. Primele şase mii de doze de vaccin achiziţionate de către Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara au fost distribuite medicilor de familie. Încă 40 de mii de doze urmează să ajungă în judeţ în săptămânile care urmează.

Vaccinul oferă imunitate împotriva bolilor de sezon. Însă vaccinul este făcut din virusul care circula cu un an înainte şi s-ar putea să nu ofere protecţie sută la sută pentru virusul din acest an. Cu toate acestea, medicii recomandă efectuarea acestui vaccin.

În cadrul campaniei de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii vor fi vaccinate cu prioritate persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, în special boli respiratorii şi cardiovasculare, boli metabolice, copii şi bătrâni instituţionalizaţi şi personalul medical.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus