A intrat pe geamul de la baie în camera unei pensiuni din Sibiu și a furat rucsacul unui italian Reviewed by CD on . În cursul zilei de ieri, în urma activităților desfășurate și a datelor și informațiilor obținute, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au depistat În cursul zilei de ieri, în urma activităților desfășurate și a datelor și informațiilor obținute, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au depistat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A intrat pe geamul de la baie în camera unei pensiuni din Sibiu și a furat rucsacul unui italian

A intrat pe geamul de la baie în camera unei pensiuni din Sibiu și a furat rucsacul unui italian

A intrat pe geamul de la baie în camera unei pensiuni din Sibiu și a furat rucsacul unui italian

În cursul zilei de ieri, în urma activităților desfășurate și a datelor și informațiilor obținute, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au depistat și reținut în municipiul Sibiu au bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, este suspectat că în data de 28.07.2016, în intervalul orar 2130 — 2400, ar fi pătruns prin escaladarea geamului de la baie în camera unei pensiuni din Sibiu, iar din interior ar fi sustras un rucsac ce aparținea unui cetățean străin. Prejudiciul a fost estimat la aprox. 1500 euro, constând în articole de îmbrăcăminte, laptop, aparat foto, acte de identitate și carduri bancare, precum și bani.

Împotriva bărbatului s-a dispus reținerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus