Anchetă la spitalul din Deva Reviewed by CD on . Activitatea de la Spitalul Judeţean din Deva va fi controlată de un corp de control din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara. Decizia aparţine preşedintelui Co Activitatea de la Spitalul Judeţean din Deva va fi controlată de un corp de control din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara. Decizia aparţine preşedintelui Co Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Anchetă la spitalul din Deva

Anchetă la spitalul din Deva

Anchetă la spitalul din Deva

Activitatea de la Spitalul Judeţean din Deva va fi controlată de un corp de control din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara. Decizia aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean, Mircea Ioan Moloţ.

În cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean de ieri, Moloţ a declarat că i-au ajuns la ureche zvonuri potrivit cărora la spital există medici care nu fac gărzi, dar sunt plătiţi pentru acestea. Ancheta de la spitalul devean îşi propune să scoată la iveală şi astfel de nereguli, în cazul în care acestea există.

Consilierii judeţeni au aprobat tot ieri, cu patru voturi contra ale consilierilor PDL, şi componenţa comisiilor de concurs pentru ocuparea funcţiilor de: şef de secţie, şef de laborator şi şef de serviciu în cadrul Spitalului Judeţean Deva.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus