Ateliere cu jucării pentru copii, la Teatrul Gong din Sibiu Reviewed by CD on . Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada 11 – 14 decembrie o serie specială de patru ateliere pentru copii, cu ocazia sărbătorilor d Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada 11 – 14 decembrie o serie specială de patru ateliere pentru copii, cu ocazia sărbătorilor d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ateliere cu jucării pentru copii, la Teatrul Gong din Sibiu

Ateliere cu jucării pentru copii, la Teatrul Gong din Sibiu

Ateliere cu jucării pentru copii, la Teatrul Gong din Sibiu

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu organizează în perioada 11 – 14 decembrie o serie specială de patru ateliere pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul este prezentat în cadrul Magic Show Fest.

Atelierele lunii decembrie au ca temă sărbătorile de iarnă. „În cadrul atelierului lui Crăciunărilă şi Fabrica de Jucării vom lucra şi vom învăţa să confecţionăm îngeraşi, colindători şi diverse ornamente şi jucării pentru bradul de Crăciun.”, a declarat scenograful Aurelia Călinescu. Acestă nouă serie de ateliere este adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani, iar pentru fiecare atelier se pot înscrie maxim zece copii. Durata unui atelier este de aproximativ 1h30min. Recomandăm ţinuta lejeră şi încălţăminte de interior. La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00. Preţul unui bilet este de doar 7 lei, tarif unic.

Aurelia Călinescu este scenograful oficial al Teatrului pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu. A absolvit Universitatea de Artă „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, secţia pictură, în 1985, la clasa maestrului Vasile Grigore. De mai bine de 11 ani lucrează în teatru, unde s-a specializat în construcţia păpuşilor.

**
joi, 11 decembrie, ora 16:30
vineri, 12 decembrie, ora 16:30
sâmbătă, 13 decembrie, ora 11:00
duminică, 14 decembrie, ora 11:00

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus