Autoutilitară furată din Zărnești, găsită de polițiștii din Dumbrăveni Reviewed by CD on . La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 10,00,  pe DC 24, pe raza comunei Hoghilag, polițiștii Compartimentului Rutier  din cadrul Poliției Orașului D La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 10,00,  pe DC 24, pe raza comunei Hoghilag, polițiștii Compartimentului Rutier  din cadrul Poliției Orașului D Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Autoutilitară furată din Zărnești, găsită de polițiștii din Dumbrăveni

Autoutilitară furată din Zărnești, găsită de polițiștii din Dumbrăveni

Autoutilitară furată din Zărnești, găsită de polițiștii din Dumbrăveni

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 10,00,  pe DC 24, pe raza comunei Hoghilag, polițiștii Compartimentului Rutier  din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se află un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în comuna Biertan, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi sustras autoutilitara în cauză din localitatea Zărnești, județul Brașov, în seara zilei 21 iulie.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Față de bărbatul în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus