Baia Populară Sibiu, din nou premiată Reviewed by CD on . De data aceasta, premiul pentru ”Best Day SPA în clădire istorică” a venit în cadrul concursului ”Premiile SPA România 2023”. La această categorie au participat De data aceasta, premiul pentru ”Best Day SPA în clădire istorică” a venit în cadrul concursului ”Premiile SPA România 2023”. La această categorie au participat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Baia Populară Sibiu, din nou premiată

Baia Populară Sibiu, din nou premiată

Baia Populară Sibiu, din nou premiată
De data aceasta, premiul pentru ”Best Day SPA în clădire istorică” a venit în cadrul concursului ”Premiile SPA România 2023”. La această categorie au participat SPA-urile din țară care oferă servicii de wellness & wellbeing un timp limitat – maximum o zi întreagă – fără ca aceste Spa- uri să ofere și cazare. Pentru categoria la care a participat și Baia Populară, jurizarea a fost făcută de 5 specialiști cu vastă experiență Spa internațională.
Anul trecut Baia Populară, redeschisă în anul 2021, a câștigat alte două premii: “Cea mai valoroasă investiție în domeniul SPA (balnear/wellness)” obținut în cadrul Galei Congresului Turismului Balnear și de Wellness al României și ”Best Traditional SPA” obținut la Gala Termalia, cel mai prestigios eveniment al Industriei Wellbeing din România, bucurându-se de recunoaștere mondială, fiind sub înaltul patronaj al World Spa Organization.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus