Baia Populară Sibiu se redeschide din 6 iulie Reviewed by CD on . Accesul la serviciile Băii Populare va fi posibil exclusiv cu rezervare, pentru protecția clienților, legislația prevăzând deocamdată anumite restricții cu priv Accesul la serviciile Băii Populare va fi posibil exclusiv cu rezervare, pentru protecția clienților, legislația prevăzând deocamdată anumite restricții cu priv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Baia Populară Sibiu se redeschide din 6 iulie

Baia Populară Sibiu se redeschide din 6 iulie

Baia Populară Sibiu se redeschide din 6 iulie

Accesul la serviciile Băii Populare va fi posibil exclusiv cu rezervare, pentru protecția clienților, legislația prevăzând deocamdată anumite restricții cu privire la numărul de persoane care pot fi prezente simultan în bazin, în saune și în sala de fitness.

“Putem deschide în sfârșit Baia Populară și să ne bucurăm de tot ceea ce am amenajat acolo. Sibienii se vor putea relaxa aici, înotând sau folosind saunele, și pot face mișcare într-o sală de fitness dotată modern. Mai sunt încă restricții în vigoare cu privire la numărul de clienți care pot intra simultan, dar programul extins va permite totuși accesul unui număr destul de important de persoane.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

PROGRAM: marți – vineri: 7.00 – 21.00, sâmbăta: 9.00 – 21.00

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus