Bănuiți că au tâlhărit doi bărbați, patru tineri au fost reținuți de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, la data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, la data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuiți că au tâlhărit doi bărbați, patru tineri au fost reținuți de polițiștii sibieni

Bănuiți că au tâlhărit doi bărbați, patru tineri au fost reținuți de polițiștii sibieni

Bănuiți că au tâlhărit doi bărbați, patru tineri au fost reținuți de polițiștii sibieni

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, la data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Mun. Sibiu au prins şi au reţinut patru tineri, bănuiţi de comiterea faptelor.

În fapt, la data de 3 ianuarie a.c., doi sibieni au reclamat poliţiei faptul că, în jurul orei 03,00, respectiv 04,00, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit şi le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor, trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani şi ţigări.

Ca urmare a investigaţiilor derulate de către poliţiştii sibieni, la data de 10 ianuarie a.c., s-a reuşit identificarea şi prinderea a patru tineri, cu vârsta de 20, respectiv 17 ani (trei dintre ei), domiciliaţi în localităţile Hosman şi Copşa Mică.

În cadrul cercetărilor defăşurate, la data de 10 ianuarie a.c., poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele a două dintre persoanele în cauză, în localitatea Hosman, ocazie cu care au fost recuperate toate bunurile reclamate ca sustrase.

Cei patru tineri au fost reţinuţi 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus