Bărbat din Moșna, fără permis, depistat a patra oară la volan. De fiecare dată s-a aflat sub influența alcoolului Reviewed by CD on . În data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, în localitatea Moșna, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un În data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, în localitatea Moșna, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Moșna, fără permis, depistat a patra oară la volan. De fiecare dată s-a aflat sub influența alcoolului

Bărbat din Moșna, fără permis, depistat a patra oară la volan. De fiecare dată s-a aflat sub influența alcoolului

Bărbat din Moșna, fără permis, depistat a patra oară la volan. De fiecare dată s-a aflat sub influența alcoolului

În data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, în localitatea Moșna, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 48 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ultimii doi ani, bărbatul a fost depistat de alte trei ori în aceleași condiții, conducând fără permis și sub influența alcoolului, astfel încât în data de 8 ianuarie, polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță urmând ca, în data de 9 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus