Bucate sibiene, la Ambasada României de la Berlin Reviewed by CD on . În data de 11 martie 2019, la Ambasada României de la Berlin, Excelența Sa, domnul Emil Hurezeanu, Ambasador al României în Germania a vernisat expoziția „Două În data de 11 martie 2019, la Ambasada României de la Berlin, Excelența Sa, domnul Emil Hurezeanu, Ambasador al României în Germania a vernisat expoziția „Două Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bucate sibiene, la Ambasada României de la Berlin

Bucate sibiene, la Ambasada României de la Berlin

Bucate sibiene, la Ambasada României de la Berlin

În data de 11 martie 2019, la Ambasada României de la Berlin, Excelența Sa, domnul Emil Hurezeanu, Ambasador al României în Germania a vernisat expoziția „Două Regiuni în Europa – Regiunea Centru și Landul Brandenburg”.
Evenimentul a avut loc în cadrul vizitei de lucru privind Implementarea Strategiilor de Specializare Inteligentă, la care participă reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale din regiunea Centru, alături de reprezentanți ai ADR Centru.
În cadrul evenimentului, fiecare județ din regiunea Centru a fost invitat să realizeze un stand de prezentare a produselor specifice regiunii. Pentru Sibiu, tema standului a reprezentat-o Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.
Delegația Regiunii Centru a fost condusă de Președinta Consiliului Județean Sibiu, doamna Daniela Cîmpean, în calitate de președintă a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru. Din delegația Sibiului au mai făcut parte vicepreședinta Consiliului Județean Sibiu Christine Manta-Klemens, șeful serviciului investiții din cadrul Consiliului Județean Sibiu Daniela Stoica, administratorul public al Municipiului Sibiu Ioana Leca, primarul orașului Săliște Horațiu Răcuciu, primarul comunei Biertan Mircea Dragomir.
Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 a oferit o cină la sfârșitul evenimentului, acompaniată de vinurile Gorgandin și bere artizanală locală (1717, Bere Sibiu, Eco-Zen, Nembeer, Urban Brewery).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus