Campanie de prevenire a accidentelor rutiere susținută de IPJ Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului și ISJ Sibiu Reviewed by CD on . Aflată la a doua ediție, această campanie, care îmbracă și forma unei competiții, are un scop secundar, acela de a strânge fonduri pentru ajutorarea unei famili Aflată la a doua ediție, această campanie, care îmbracă și forma unei competiții, are un scop secundar, acela de a strânge fonduri pentru ajutorarea unei famili Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Campanie de prevenire a accidentelor rutiere susținută de IPJ Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului și ISJ Sibiu

Campanie de prevenire a accidentelor rutiere susținută de IPJ Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului și ISJ Sibiu

Campanie de prevenire a accidentelor rutiere susținută de IPJ Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului și ISJ Sibiu

Aflată la a doua ediție, această campanie, care îmbracă și forma unei competiții, are un scop secundar, acela de a strânge fonduri pentru ajutorarea unei familii care a suferit enorm în urma pierderii unui membru al acesteia într-un tragic accident rutier.
Elevii liceelor din municipiul Sibiu, după „lecțiile” de educație rutieră la care au participat, au fost invitați să reprezinte într-un desen viziunea lor asupra prevenirii accidentelor rutiere. S-au strâns 33 de desene.
Primele 3 desene care strâng cele mai multe like-uri vor fi premiate de instituțiile partenere ale proiectului. Câștigătorii vor fi pentru o zi polițiști rutieri, făcând parte dintr-un echipaj al Serviciului Rutier, iar Arhiepiscopia Sibiului le va oferi premii.
Totodată, desenele vor face obiectul unei licitații cu scop caritabil susținute de către Arhiepiscopia Sibiului, pe pagina de internet a Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu. Banii colectați vor fi donați, cu ocazia comemorării victimelor din accidente rutiere, unei familii care a suferit enorm în urma pierderii unui membru al acesteia într-un tragic accident rutier.
Ziua mondială a comemorării victimelor accidentelor rutiere este organizată, anual, în a treia duminică din luna noiembrie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus