Campionatele naționale de culturism și fitness se desfășoară în Sibiu Reviewed by CD on . Campionatele naționale de culturism și fitness – cadeți, juniori, seniori și masters se desfășoară la Sala Transilvania, în perioada 29 august – 3 septembrie și Campionatele naționale de culturism și fitness – cadeți, juniori, seniori și masters se desfășoară la Sala Transilvania, în perioada 29 august – 3 septembrie și Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Campionatele naționale de culturism și fitness se desfășoară în Sibiu

Campionatele naționale de culturism și fitness se desfășoară în Sibiu

Campionatele naționale de culturism și fitness se desfășoară în Sibiu
Campionatele naționale de culturism și fitness – cadeți, juniori, seniori și masters se desfășoară la Sala Transilvania, în perioada 29 august – 3 septembrie și reunesc concurenți din cadrul structurilor sportive din România afiliate la Federația Română de Culturism și Fitness.
Concursul este organizat pe categorii de vârstă, înălțime și greutate. La fiecare categorie, sportivii execută pozițiile obligatorii pentru etalarea grupelor musculare și, după caz, un program liber, pe un fond muzical ales, potrivit regulilor stabilite de organizator și Federația Română de Culturism și Fitness. Juriul acordă puncte bazate pe criterii precum: masă musculară, înălțime, definire, separare, simetrie, proporționalitate etc.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus