Caravana SMURD „Fii pregătit” vine în Copșa Mică Reviewed by CD on . Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Caravana SMURD „Fii pregătit” vine în Copșa Mică

Caravana SMURD „Fii pregătit” vine în Copșa Mică

Caravana SMURD „Fii pregătit” vine în Copșa Mică

Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, la nivel național.
Caravana constă ȋn deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Caravana SMURD „Fii pregătit” vine în Copșa Mică duminică, 31 martei, între orele 8-16, în parcarea primăriei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus