CJ Sibiu reabilitează o clădire a Spitalului de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” Sibiu, construită în anul 1898 Reviewed by CD on . Spitalul de Psihiatrie Sibiu va beneficia de lucrări de reabilitare termică la una dintre clădirile în care funcționează Secția gerontopsihiatrie, cu un număr d Spitalul de Psihiatrie Sibiu va beneficia de lucrări de reabilitare termică la una dintre clădirile în care funcționează Secția gerontopsihiatrie, cu un număr d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CJ Sibiu reabilitează o clădire a Spitalului de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” Sibiu, construită în anul 1898

CJ Sibiu reabilitează o clădire a Spitalului de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” Sibiu, construită în anul 1898

CJ Sibiu reabilitează o clădire a Spitalului de Psihiatrie ”Gheorghe Preda” Sibiu, construită în anul 1898

Spitalul de Psihiatrie Sibiu va beneficia de lucrări de reabilitare termică la una dintre clădirile în care funcționează Secția gerontopsihiatrie, cu un număr de 50 de paturi.

Este vorba despre Pavilionul IV, construit în anul 1898, care nu a beneficiat până în prezent de lucrări de consolidare și reabilitare, motiv pentru care circuitele funcționale sunt deficitare, iar instalațiile termice vechi presupun o pierdere mare de energie, ceea ce se reflectă în creșterea cheltuielilor de funcționare. Clădirea nu este echipată cu sisteme de ventilare mecanică, răcire sau condiționare a aerului, în sistem centralizat.

Consiliul Județean Sibiu a semnat marți, 26 februarie 2019, contractul de servicii de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul de investiții ”Eficientizarea energetică a pavilionului IV al Spitalului de Psihiatrie dr.Gheorghe Preda din Sibiu”. Operatorul economic care va realiza aceste servicii este SC ACC Infrastructure SRL din Sibiu, iar valoarea contractului este de 99.123 lei fără TVA.

Investiția de la Spitalul de Psihiatrie se poate realiza datorită fondurilor europene atrase de Consiliul Județean Sibiu, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de Investiţie 3.1 B – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor.

Valoarea totală a proiectului este de 4.130.026,88 lei, din care UAT Județul Sibiu trebuie să asigure o contribuție proprie totală de 2% din valoarea totală eligibilă a proiectului și anume suma de 82.600,54 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus